2014-03-06 00:05:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Sokat töpreng

Napi horoszkóp március 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szem előtt kell tartania a mondást: kettőn áll a vásár. Ön hiába akar bármit is eladni, amit jónak talál, ha nincs rá vevő, akkor tovább kell mennie, máshol kell keresgélnie. Vagy mással kell kereskednie legvégső esetben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sokat tanul, szinte minden idejét a könyvek mellett tölti. De azért egy kicsit az élettel is kellene törődnie. Nehogy a végén minden elrohanjon ön mellett. Szerelem, hobbi, baráti örömök, mulatság, kultúra. Ezek is az élet részei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold délutánra ér az ön jegyébe, ekkor bizonytalansága fokozódik. Jól teszi ezért, ha komoly döntéseket csak a délelőtt folyamán hoz, mert a délutániak nagyon erősen függenek a pillanatnyi kedélyállapotától. A racionalitás a nulla fokot közelíti.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sokat töpreng egy üzleti vállalkozás beindításán. Jobb lenne, ha nem soká halogatná a döntést, mert nagy a szerepe a piacon annak, hogy ki van lépéselőnyben. Valamiben most ön tudna újdonságot hozni. Vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Anyagi helyzete javulásáért most kell megtenni a kezdeti lépéseket, hogy aztán a távolabbi jövőben azt kamatoztathassa. Lehetséges, hogy ezért tanulnia is kellene valamit. Valamilyen gyorstalpaló tanfolyam máris felkelthette a figyelmét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az idegkimerültség határán van, ezért, ha tovább akarja bírni a gyűrődést, valamilyen életmódváltásra lenne szüksége. Néhány terhet le kellene adnia, és nem kellene annyira ragaszkodnia a szabályszerűséghez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Most még nehézségeket érez, valamilyen betegség is kerülgetheti esetleg. Ezért bizonyos szempontból visszavonultságra, magába zárkózásra lehet szüksége. Ám hamarosan új utak nyílnak majd ön előtt. Ebben bízzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

El kellene végre kerülnie a hamis barátokat, a rossz tanácsadókat. A nyílt konfrontációtól, a pereskedéstől is óva inteném. Nem látható ugyanis előre tisztán, hogy melyik fél húzza a rövidebbet. Törekedjen a megegyezésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne kritizáljon olyan könnyedén másokat! Valakit magára haragíthat ugyanis, akit nagyon nem kellene. Esetleg éppen azt, akitől anyagi helyzetének a javulását várná. Ismeri a mondást: „Ne szólj szám, nem fáj fejem!”

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, egyesek csupán érdekből barátkoznak önnel, pusztán ki akarják használni az ön által nyújtott lehetőségeket. Ha eleve ilyen feltételezésekkel vág bele, akkor sajnos esélye sincs annak, hogy igaz barátokra leljen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Azt, hogy a párkapcsolata kiegyensúlyozott és harmonikus, elsősorban a társának köszönheti. Ő az, aki nagyon is sokat eltűr öntől. Ideje lenne, hogy valamiféle hálát is mutasson feléje, hogy helyre billenjen az egyensúly.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sok a gondja, talán a társa egészségügyi állapota is aggasztja. Egyedül képtelen megbirkózni az önre nehezedő bajok sokaságával. Ha a szülei még élnek, ők is sokat segíthetnek. Ha nem, akkor valaki a rokonságából támogathatja önt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: